Gumball 3000

Gumball 3000


Gumball 3000 är en biltävling som återkommer varje år och är hela 4800 km långt rally. De bilar som ingår är riktigt fina, fräcka lyxiga sportbilar som är vackra att se på med deras ofta färgstarka kombinationer av färger och enormt dyra. Tävlingen går på helt vanliga vägar och kantas av lyx, fester och flärd i form av snygga människor, vackra kläder och kändisskap. Trots att tävlingen körs på allmänna vägar har endast en dödsolycka skett under alla de år som man kört tävlingen. Tävlingen har körts i Sverige åtminstone två gånger. Sist det gick här i Sverige startades tävligen den 23 maj i Stockhom med målgång i Usa, närmare bestämt Las Vegas den 30 maj. Polisen hade fått vetskap om tävlingen och satte upp en fartkontroll som resulterade i elva fortkörningar och fem indragna körkort.

Sponsorer


Att köra den flärdfulla tävlingen är dyrt, men de som är lycklig ägare till en av de fantastiska bilarna som är med och gör upp om titeln har råd att köra den. Trots det har det blivit lite av en sport för de tävlande att skaffa sig sponsorer som hjälper till att betala kalaset för dem. En av de största sponsorerna för tävlingen är online casinot Betsafe som senast hade med sig kändisen Dolph Lundgren som rattade för Team Betsafe. Team Betsafe hade med sig fler stora stjärnor som var med och körde. Det är genomgående att de flesta anses vara rika och berömda som är med då tävlingen är så pass dyr.

Sociala medier


Gumball 3000 kan du följa både på Facebook och på Twitter. De uppdaterar ständigt vad som är på gång och vad som sker under själva tävlingarna. Är du intresserad av tävlingen bör du absolut signa upp dig på deras konton för att få de senaste nyheterna. Då det är många kändisar som är med i tävlingen ökar intresset för vad som händer under själva tävlingen utövr bilkörandet. Det sägs att det festas runt en hel del i städer som jippot passerar. Stilla din nyfikenhet och signa upp dig på något av deras officiella konto. Se över deras tidtabell och åk iväg och titta. Kanske kan du få något fräckt kort på någon kändis som du kan lägga in på någon av kanalerna.

Betsafe


Betsafe som är en av de största sponsorerna har en fantastisk sida där det finns många roliga spel att välja på. Du kan spela på ditt favoritlag eller olika sportevent som går runt om i världen. De har många olika bra erbjudanden som rullar på hela tiden. Förutom att spela på de stjärnor som du följer inom olika sportgrenar kan du spela till exempel videopoker, roulette eller Blackjack bara för att nämna några. Det finns hela 350 olika videoslots att spela på, så utbudet är minst sagt väldigt varierande och erbjudanden kommer ut kontinuerligt för att du ska få chansen att prova på lite olika spelmoment. Se till att du får ta del av deras välkomsterbjudande.

 

Upplev motsatsen till motorsportens spänning på internet, Betsafe.